< Terug

Golfreizen

Ieder jaar organiseert Golf360 een aantal golfreizen onder leiding van PGA AAA professional Daniel Balvert, Daniel heeft inmiddels al meer dan 100 golfreizen naar het buitenland gefaciliteerd. De reizen gaan meestal naar de Algarve in Portugal, Daniel zijn favoriete golfbestemming :-) Al meer dan 20 jaar heeft hij hier reis- en speelervaring opgedaan. Hij kent niet alleen alle 36 golfbanen, maar weet ook veel leuke hotels, (lokale) restaurantjes, strandjes, wandelroutes en uitstapjes in de omgeving.

Unieke reizen

De golfreizen hebben altijd een specifiek thema. Daarnaast staat het spelen van verschillende banen in combinatie met gespecialiseerde golfsessies centraal. Daniel gebruikt zijn coaching skills, speelervaring en dit is ondersteunt met meten is weten via Bioswing Dynamics, GCQuad(launchmonitor) en Force Plates.

Golf & meer... reis december 2020

Daniel faciliteert een Golfreis voor senioren in Portugal. Dit jaar de 8ste editie! Zie hier de flyer voor meer info en online inschrijven is mogelijk. Er zijn nog 3 plekken beschikbaar. 

Golfreis 2020 12 Pine Cliffs Golf en Meer Flyer
PDF – 6.5 MB 292 downloads
Algemene Reisvoorwaarden Golf2Golf GolfTravel360
PDF – 238.0 KB 276 downloads