Daniel Balvert

Daniel Balvert, al meer dan 20 jaar ondernemer, volgt zijn hart. Hij maakt graag grootse plannen, heeft een open, daadkrachtige en passievolle uitstraling, coacht en ondersteunt graag veel mensen, mediteert iedere dag en besteedt het liefst zoveel mogelijk vrije tijd met zijn vrouw Gemma, zijn grote liefde. Portugal is zijn ultieme reisbestemming.

Passie als rode draad

De meeste mensen kennen Daniel Balvert als golfpro die al van jongs af aan een grote passie heeft voor golf. “Al meer dan 30 jaar, van junior naar amateur tot speler en nu als coach, is golf de rode draad in mijn leven. En ik geloof dat het dat altijd zal blijven!”
Wie Daniel wat beter kent weet dat hij zo’n negen jaar geleden ook een grote passie voor life coachen heeft ontdekt. Hij was toen net gestopt met het spelen van professionele wedstrijden en stond op een punt in zijn leven dat hij de passie voor golf niet meer zo voelde. “Een gedroomde carriére als speler zat er voor mij niet in en ik stond voor de uitdaging of en hoe ik mij verder ging ontwikkelen in de golfsport.” 

Daniel koos ervoor trainingen te gaan volgen in persoonlijk leiderschap. Hij kwam in aanraking met verschillende coaches en ontdekte patronen en angsten die hem in de weg stonden om het beste uit zichzelf te halen. “Door coaching leerde ik vanuit andere perspectieven naar ervaringen en gebeurtenissen te kijken waardoor ik nu meer vreugde en vrijheid ervaar in de dingen die ik doe. Én, de passie voor golf kwam voor de volle 100% terug!” 

Nieuwe stappen

In 2016 heeft Daniel een aantal grote stappen gezet. Na 8 heerlijke jaren aan een Leidse gracht te hebben gewoond, verhuisden hij en Gemma naar Voorschoten. In diezelfde periode is Daniel als golfprofessional gestart op Golfcentrum Amsteldijk, een uniek oefencentrum waar bij uitstek ruimte is voor passie en groei! Hier is hij actief als golfcoach en trainer voor individuen, faciliteert hij thema groepstrainingen en Golfprogramma’s van handicap 45 tot onder de 5. Daarnaast is hij ook actief als life coach. Het Coachhuis, met vestigingen door het hele land, heeft Daniel ontdekt als een fijne plek voor de coachings en trainingen die hij wekelijks geeft. 

Maak kennis

Wil je beter leren golfen? Ben jij er klaar voor om meer uit je eigen leven te halen? Wil je een zakelijke training of event organiseren? Maak kennis met Daniel om een impressie te krijgen hoe hij jou kan begeleiden of ondersteunen.

Contact

T: 06-50694971

M: info@danielbalvert.nl
F: www.facebook.com/DanielBalvert

Verkort naw

Naam: Daniel Balvert
Geboren: 13-06-1980
Woonachtig: Voorschoten
Golft sinds: 1990
Pro sinds: 1999
Opleiding: PGA, certificering
AAA-professional, Level 4
Coachopleiding: Co-Creatie, ICF geaccrediteerd
Golflocatie: Golf Amsteldijk

Contact:

06-50694971
info@danielbalvert.nl
Facebook

Initiatieven van Daniel:

Golf360: Jouw topprestatie! - Initiatief van Daniel Balvert - Werkzaam: Golf Amsteldijk in Amstelveen - Mob: 06 50694971 - @: Info@Danielbalvert.nl