Golfbegeleiding

Wil jij in jouw golf ondersteund worden door Daniel met de Golf360 aanpak? Behalve persoonlijke begeleiding organiseert Daniel periodiek ook golfprogramma's, speciale trainingen en evenementen waar in groepsverband een specifiek thema of onderdeel centraal staat.
Hieronder lees je de selectie van de verschillende begeleidingsvormen en een korte uitleg.


Golfprogramma's 2024

In januari 2024 starten er nieuwe golfprogramma's. Voor iedere speler en zijn niveau is er wel een programma. De programma's zijn zo ontwikkelt dat er regelmaat is, een gerichte aanpak, aandacht voor het individu en het samen golfen in een kleine groep is het nog leuker. Uit ervaring en op basis van de vier voorgaande jaargangen blijkt dat golfen met de Golf360 aanpak in groepsverband werkt!

Wil je meer informatie van de Golfprogramma’s en de flyer ontvangen vul dan het Contact formulier in. 


Individueel:

Golfsessie(s)

Losse golfsessie of reeks, van 45 min. of langer. 


Golftraject

Traject op maat voor 3 - 12 maanden. Meer info.


Trainingen:

Veel mensen ervaren meer plezier en kunnen langer geboeid blijven door met gelijkgestemden volgens een specifieke structuur te oefenen, te trainen en te spelen. Doordat een training (of een reis) een langere tijdspanne heeft kun je praktijk, theorie en ervaring veel makkelijker integreren in je spel. De intensiteit is hoger dan in een korte individuele sessie en daarmee ook je leercurve.

Tijdens dit soort events kun je andere golfers beter leren kennen, waardoor er mogelijk een band ontstaat om vaker samen te gaan golfen. Tot slot komen in groepsverband vragen en (spel)situaties aan de orde die een extra dimensie en verdieping geven in je eigen spel. Planning: zie agenda > 'Groep'


Thema trainingen

Selectie van trainingen waar we een dagdeel gericht aandacht geven aan een specifiek thema;

  • Putt techniek basic
  • Greenreading basic & advanced
  • Korte spel 1,2 of 3 
  • Bunkerspel basic & advanced
  • Liggingen in de baan 1 of 2
  • Course management basic & advanced   
  • Focus & mentaal basic & advanced

Intensieve trainingen

Een dagdeel (3 uur) samen met nog 2 of 3 spelers intensief trainen met aandacht voor: drives, approaches, draw/fade, short-game, putten of de par 3. De invulling is in afstemming met de groep en de opbouw is altijd met aandacht voor Fysiek, techniek, spelsituaties en prestatie. 


Baansessies

Golfcoaching voor, tijdens en na een 9- of 18-holes ronde, dag(deel), evt. op andere locatie. 

  • 18 holes op een andere/nieuwe baan - hcp 24 en lager
  • 9 holes baansessie
  • 3 holes baansessie 

Golf360 ladder

Voor wie?

Voor spelers die behoefte hebben om competitief te golfen, met regelmaat de baan in te gaan en andere spelers te ontmoeten van gelijk spelniveau. De spelers binnen deze ladder hebben of nemen deel aan een Golfprogramma of een individueel Golftraject van Golf360 bij Daniel.

 

Wat is de Golf360 ladder?

Het is een ladder waar je je voor aanmeldt via een app op je telefoon of via het web en elke speelronde automatisch wordt gekoppeld aan een tegenstander. Aan de hand van je niveau en je geschiedenis van afgelopen speelronden daag je iemand uit die hoger op de ladder staat of je wordt zelf uitgedaagd door een speler die onder jou op de ladder staat. Het doel is zo hoog mogelijk op de ladder te eindigen en aan het einde van het seizoen is de ranglijst bekend van het betreffende jaar.

 

Wil je meer informatie over de ladder vul dan het Contact formulier in


Specials:

360Experience 

Een volledige dag samen op pad, geheel gericht op het creëren van jouw doorbraak in je golfspel.
Een 360Experience begint met een 0-meting (waar sta je) en een duidelijke instructie of opdracht ter voorbereiding. De golfdag is een volledig verzorgd en inclusief programma: oefenen, trainen, lunch, 9-holes, coaching en een concrete afronding met analyse, resultaten, statistieken en adviezen. 


Samen Golfen - Senioren

Wekelijkse bijeenkomsten voor Senioren (65+) waarin naast het beter en met meer plezier leren golfen ook fitheid en sociale binding zeer belangrijke pijlers zijn. De bijeenkomsten duren 2 uur. Eén keer per maand spelen we samen 9-holes. Veel deelnemers sluiten ook aan bij de jaarlijkse golfreis. 


Golfreizen

Reizen en golfretraites in binnen- en buitenland. Duur is meerdaags tot een week in 2024. Meer info.

Graag zelf online inboeken!

Het is voor Daniel heel fijn als je zelf
je lessen en trainingen inboekt. Via
bovenstaande link lees je een korte
toelichting hoe je dat kunt doen.              Daarna kun je deze link gebruiken:
http://danielbalvert.proagenda.com

Vragen? Laat het me weten! 

Golf360: Jouw topprestatie! - Initiatief van Daniel Balvert - Werkzaam: Golf Amsteldijk in Amstelveen - Mob: 06 50694971 - @: Info@Danielbalvert.nl