< Terug

Golftraject

Een golftraject bij Golf360 kenmerkt zich door een persoonlijke aanpak en een intensieve samenwerkingsrelatie tussen speler en coach. De ervaring, wensen, inzet en fysieke conditie van de speler zijn het vertrekpunt van deze samenwerking. Samen met de speler ontwerpt Daniel een persoonlijk ontwikkelplan waarin het doel en de agenda worden bepaald.

Het ontwikkelplan strekt zich meestal uit over een periode van 3 – 12 maanden. Voor die periode gaat Daniel samen met de speler een zogeheten golftraject aan waarin een mix van begeleidingsvormen is opgenomen. Hierbij kun je denken aan individuele sessies, baansessies en meetmomenten, zoals bijv. GCQuad, Force Plates, Arccos, maar ook aan het deelnemen in trainingen met andere spelers.

Meer perspectief

Daniel biedt een uniek, dynamisch en inspirerend perspectief van wat golf nog meer is en wat er daarin voor de speler mogelijk is! Afhankelijk van het geplande Golftraject en de gekozen begeleidingsvormen zijn er accentverschillen, maar alle begeleiding onderscheidt zich door de unieke 360 graden aanpak waarin Daniel in de rol van coach, trainer en faciliteerder samen met de speler een samenwerking aangaat om naar zijn of haar topprestatie toe te werken. Spelers ervaren Daniel zijn begeleiding als prettig, persoonlijk en effectief.

Diversiteit

In de online agenda kunt je een diversiteit aan sessies en trainingen boeken. Indien u daar vragen over hebt, licht Daniel dit graag toe. 

Contact 

Golf360: Jouw topprestatie! - Initiatief van Daniel Balvert - Werkzaam: Golf Amsteldijk in Amstelveen - Mob: 06 50694971 - @: Info@Danielbalvert.nl