< Terug

Golftraject

Een golftraject bij Golf360 kenmerkt zich door een persoonlijke aanpak en een intensieve samenwerkingsrelatie tussen speler en coach. De ervaring, wensen, inzet en fysieke conditie van de speler zijn het vertrekpunt van deze samenwerking. Samen met de speler plant Daniel een persoonlijk ontwikkelplan waarin het doel en de agenda worden bepaald.

Het ontwikkelplan strekt zich meestal uit over een periode van 3 – 12 maanden. Voor die periode gaat Daniel samen met de speler een zogeheten golftraject aan waarin een mix van begeleidingsvormen is opgenomen. Hierbij kun je denken aan individuele sessies, baansessies en meetmomenten, zoals bijv. trackman, maar ook aan het deelnemen in trainingen met andere spelers.

Naast de individuele sessies is Golf360 ook gespecialiseerd in jeugdgolf.

Meer perspectief

Daniel biedt een uniek, dynamisch en inspirerend perspectief van wat golf nog meer is en wat er daarin voor de speler mogelijk is! Afhankelijk van het geplande traject en de gekozen begeleidingsvormen zijn er accentverschillen, maar alle begeleiding onderscheidt zich door de unieke 360 graden aanpak waarin Daniel in de rol van coach, trainer en faciliteerder samen met de speler een samenwerking aangaat om naar zijn of haar topprestatie toe te werken. Spelers ervaren Daniel zijn begeleiding als prettig, persoonlijk en specialistisch.

Diversiteit

In de online agenda kunt u een diversiteit aan sessies en trainingen  boeken. Indien u daar vragen over hebt, licht Daniel dit graag toe.