Inschrijving Golf360 reis 14-19 maart 2024 IN 2025 weer!

De reisdatum:
14-19 maart 2024


Reisvoorwaarden: 

Zodra je inschrijving binnen is wordt je ticket geboekt en het kan zijn dat je ticket hoger prijs heeft dan nu gereserveerd is in de reissom.

Bij annulering van de reis gelden de reisvoorwaarden van GolfTravel360. Deze kun je downloaden van de website. 

Voor deze reis geldt dat je na deze boeking een aanbetaling doet van 360,00 euro. Deze aanbetaling is niet restitueerbaar ivm het boeken van je ticket en eventueel golfbag, koffer, extra beenruimte en andere vaste kosten. Bij annulering krijg je uiteraard je ticket gegevens toe gemaild om deze om te boeken indien dit mogelijk is. Hier ontvang je een factuur voor met een apart rekeningnummer. T.A.V. GolfTravel360. 

* Bij sommige eerdere genoemde bedragen zie je een * dit is omdat de prijzen kunnen wijzigen bij TAP Air Portugal en is pas bij het boeken van de vlucht bekend. 

Wij verwachten dat je de juiste informatie hebt gegeven. Bij onjuist aangeleverde gegevens kunnen wijzingingskosten voor het vliegticket in rekening worden gebracht. 

Wanneer je kiest voor een extra nacht(en) voor de start van de reis of je verblijft langer dan kunnen naast de kosten voor extra nachte(en) er ook extra kosten zijn voor de vliegticket en transfer. Hierover nemen we contact met je op. 

Contactgegevens:

Daniel Balvert
0031(0)650694971
info@danielbalvert.nl