Op dit moment wordt er aan deze website gewerkt, begin april weer helemaal up to date!
Vragen in de tussentijd? Bel of mail me gerust!

NIEUWS - NIEUWS - NIEUWS

Unieke mogelijkheid om te golfen terwijl alle golfbanen zijn gesloten!

GOLF IN DE BUITENLUCHT - VEILIG EN GEZOND

PGA-AAA Pro Daniel Balvert is op zoek gegaan naar alternatieven om golfers de gelegenheid te bieden om te kunnen blijven golfen nu alle golfbanen zijn gesloten. Deze week heeft hij al meerdere sessies gegeven in de buitenlucht.

KOM EN ERVAAR!

Alle regels en protocollen worden gevolgd, dus als je geen ziekteverschijnselen hebt, kun je veilig en vertrouwd een golfsessie volgen.
Locatie wisselt, in de buurt van Amstelveen.


BOEK SNEL!

Volgende week nog een paar plekken beschikbaar op wo. vr. en za.

BECOME A NATURAL GOLFER

Daniel Balvert is verbonden aan Golf Amsteldijk en maakt hun slogan 'Become a natural golfer' nu wel helemaal waar! Nu alle golfbanen dicht zijn wordt er op Amsteldijk hard gewerkt om het seizoen helemaal knallend en perfect te kunnen starten zodra de Corona-maatregelen het weer toelaten.Daniel ontmoet je daar tzt graag voor zijn speciale sessies en trainingen!

Behalve het 'buiten in de natuur' alternatief werkt Daniel aan nog meer alternatieven, ook online.

Houd Daniel zijn Facebook in de gaten voor nieuwe aankondigingen!

Golf360 - Jóuw topprestatie!

Golf360 is een door Daniel Balvert ontworpen aanpak die erop gericht is om golfers van verschillende niveaus met ieder hun eigen leerbehoeften te ondersteunen bij het maken van nieuwe stappen in hun golfspel zodat zijn hún topprestatie leren te ontdekken en realiseren! 

360 graden aanpak

Daniel heeft als visie dat beter leren golfen gaat over een 360 graden aanpak. Deze aanpak kenmerkt zich door de onderstaande 4 x 4  verdeling. Door bewust tijd en aandacht te besteden aan deze verschillende onderdelen en daar duidelijk onderscheid in te leren maken, kun je ontdekken dat golf een 360 graden aanpak is van een groots spel!

4 x 4 

  1. Leren:               trainen, spelen, presteren en reflecteren
  2. Toepassen:      kunde, kennis, resultaat en visie
  3. Evalueren:       fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel
  4. Gedrag:            focus, manier van zijn, intentie, verantwoordelijkheid

Als coach belicht Daniel de cohesie tussen deze verschillende gebieden en segmenten met als belangrijke speerpunt een kijk naar jezelf en het golfspel als geheel.

Persoonlijke ondersteuning

Golf360 kenmerkt zich door een persoonlijke aanpak. Iedere speler is uniek en dat vraagt om begeleiding op maat. Indien gewenst ontwerpt Daniel in samenspraak met de speler(s) een ontwikkelplan. Hierin benoemen we o.a. het doel, de thema’s, de frequentie en evt. hulpbronnen. Leer meer over Daniel zijn 360 graden aanpak en kies jouw begeleidingsvorm.

Nader kennismaken

Ben jij benieuwd of Daniel wat voor jou kan betekenen? Lees  dan meer over zijn initiatieven of neem contact op voor een kennismaking om de mogelijkheden te bespreken.

Contact:

Daniel Balvert

De meeste mensen kennen Daniel als een golfpro die van jongs af aan een grote passie heeft voor golf. Als tienjarige pupil oefende hij al voor het eerst op eigen houtje terwijl zijn ouders golfles volgden. Niet lang daarna volgde hij zelf les en ontwikkelde hij zich van pupil naar serieuze amateur tot golfprofessional, spelend pro en nu als coach. Meer over Daniel Balvert.

Golf Amsteldijk

Sinds begin 2016 werkt Daniel op
Golf Amsteldijk, waar hij helemaal zijn plek zit. Het is een prachtige golflocatie met veel voorzieningen, ideaal om te trainen en te spelen.

Golf360: Jouw topprestatie! - Initiatief van Daniel Balvert - Golfcoach, Trainer en Life Coach