Kom golfen op Golf Amsteldijk!

Golf Amsteldijk is het grootste trainingscentrum van Europa. Of je nu wilt kennismaken met golf, een beginnende of gevorderde golfer bent; de 9 Werelden van Golf is er voor iedereen! Na het trainen kun je het geoefende meteen in praktijk brengen op de 9 holes Par 3 baan of op de door Alan Rijks aangelegde volwaardige A-status 9 holes baan. Website: Golf Amsteldijk

Uniek oefencentrum

Op een terrein van 20 hectare kan op elke wereld een slag worden geoefend die je in de baan tegen kunt komen. Afslaan, chippen, uit bunkers slaan, schuine ligging slagen, afslaan van het gras, vanuit de fairwaybunker, precisieslagen, pitchen, chippen en putten: het kan allemaal bij Golf Amsteldijk!

Vergeet ook niet onze Top Tracers op de wereld van Targets uit te proberen. Dit is een systeem dat je geslagen bal volgt en een analyse maakt van de balvlucht. Ook is het daarmee mogelijk om verschillende games te spelen als nearest to the pin, longest drives en holes spelen! 

Pro Team Amsteldijk

Op de afbeelding van links naar rechts zie je ons enthousiaste en complete pro-team: Koen Kroon, Jesse Schmidt, Daniel Balvert, Jan Zwemmer, Vanessa Elzinga, Olle Thieme en Bernard Terberg.

Contact

Golf360: Jouw topprestatie! - Initiatief van Daniel Balvert - Werkzaam: Golf Amsteldijk in Amstelveen - Mob: 06 50694971 - @: Info@Danielbalvert.nl